BALIKESİR / BÜYÜKŞEHİR - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

PLEVNE MAH. 12121 SK. BALIKESİR ÖĞRETMENEVİ BLOK NO 24 ALTIEYLÜL / BALIKESİR
Vizyon
Huzurlu ve rahat bir yaşam ortamı oluşturmak maksadıyla verdiğimiz her türlü hizmette; uzman yönetici ve çalışanlarıyla sektörünün inanılan, güvenilen, saygı duyulan ve örnek alınan lider kurumu olmaktır.
Misyon
Misafirlerimizin en üst seviyede memnuniyetini amaç edinerek; kuruluş amacımız doğrultusunda güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli, güvenli ve sorunsuz hizmet sunmaktır.
Başarılar
Kurumumuz 2012 yılında, Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün katkılarıyla tamamı kendi işletme gelirlerinden karşılanmak suretiyle Yeni Hizmet Binası´nın kaba inşaatı tamamlanmış bulunmaktadır. İhale bedeli 1.330.000,00 TL´dir.
Otel Odası :64
Otopark:1
Öğretim Şekli :
Ulaşım
5 nolu Mehmetçik taksi dolmuşları, Çayırhisar minibüsleri ve TTM den kalkan D9A hat nolu Otobüs ile ulaşabilirsiniz
İl Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Öğretmenevimiz Altıeylül ilçesinde Adliye ve Yeni yapılan Devlet Hastanesi Civarında bulunmaktadır